Dé specialist in en rondom Tilburg voor jouw autobelettering

Autobeletteringsspecialist.nl is dé specialist op het gebied van autobelettering in Tilburg en omstreken (Goirle, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Waalwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Gilze, Rijen). Wij verzorgen autobelettering in alle soorten en maten voor allerlei soorten auto’s. Van het beletteren van privé auto’s tot het inpakken van jouw bakwagen, wij willen graag met jou de mogelijkheden bekijken.

Wij bieden de beste kwaliteit autobelettering, dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van kwaliteitsmaterialen van Avery, 3M en Sign ‘O thhe Times welke stuk voor stuk bekend staan om hun goede kwaliteit folies.

Wil je jouw auto of complete wagenpark laten beletteren? Bereken via onze rekenmodules wat het voor je zou kosten en vraag een offerte aan. Heb je vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 013-7620184, vul het contactformulier in of kom langs bij onze showroom aan de Herastraat 39A in Tilburg. De koffie staat klaar!

Hoge kwaliteit materialen

Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit aan materialen en machines, zodat wij de beste kwaliteit belettering aan jou kunnen leveren. De gebruikte folies komen onder andere van Avery, MacTac, SignO The Times en 3M. Deze merken staan al jarenlang bekend om hun degelijke en kwalitatieve folies.

Jarenlange ervaring met autobelettering

Het team van autobeletteringsspecialist.nl heeft jarenlange ervaring op het gebied van autobelettering. Zoals je in ons portfolio kunt zien, hebben wij al vele auto’s, bestelbussen en bakwagens voorzien van autobelettering of carwrapping.

WIE ZIJN WIJ?


Christel
Bedrijfsleidster

Ik adviseer de klanten op het gebied van sign en textieldruk. Ook kun je bij mij terecht voor de planning van projecten want volgens afspraak, op tijd, leveren vind ik erg belangrijk.


Hans
Sales Manager

Ik zorg voor de verkoop en communicatie tussen het team en de klanten.


Withley
Allround Signmaker

Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.


Matt
Allround Signmaker

Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.


Marcel
Accountmanager

Door mijn jarenlange ervaring in de grafische industrie ben ik bij Sign People jouw aanspreekpunt voor alle reclame-uitingen. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op grafisch gebied.


Kim
Grafisch ontwerpster

Grafisch design en DTP werkzaamheden behandel ik in de breedste zin van het woord. Elke nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging.


Jules
Grafisch ontwerper


Dennis
Grafisch ontwerper

Ik krijg een kick als ik de wens van de klant om kan zetten naar een grafisch ontwerp. Uiteraard draai ik mijn hand niet om voor diverse DTP werkzaamheden.